Disclaimer

Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclamer. Deze website heeft een informatier karakter. De inhoud van deze website kan periodiek en/of zonder aankondiging worden gewijzigd. Ondanks alle zorg die besteed is en wordt aan de samenstelling van deze website, is het mogelijk dat de inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

Hendriks Reizen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade van welke aard ook, die het gevolg is of zou kunnen zijn van een mogelijke onvolkomenheid of fout in de inhoud van deze website en of het gebruik van de vermelde informatie. Hendriks Reizen is niet verantwoordelijk voor links of pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt. Het is niet toegestaan informatie van deze website over te nemen, te kopiëren of openbaar te maken zonder voorafgaande toestemming van Hendriks Reizen.

De website van Hendriks Reizen wordt regelmatig gecontroleerd op virussen en andere malware, maar de afwezigheid van virussen of malware die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.